Plaats zelf een reactie:

  Naam:

  E-mail (Niet verplicht):

  Website (Niet verplicht):  http://

  Bericht:

  Gastenboek Reacties:


  

  Bericht:
  Simaliters, trots op jullie allen, een schitterende driedaagse gezien, op naar het laatste weekend !!!
  Geschreven door: carine - Website - Tijd: 23-01-2017 09:41

  Bericht:
  Hey Simaliters, Gisteren een fantastische generale gezien. Ik had ook niets anders verwacht! Een welgemeende proficiat aan de actrices en acteurs en regisseur!!!! lang geleden dat ik nog eens zo goed genoten heb!!!!!! Zeer leuke intro ook. Jullie kunnen met een gerust gemoed aan de voorstellingen beginnen. Go, go, go.
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 13-01-2017 05:12

  Bericht:
  Lieve Simalieters, De generale was top! Dus vanaf nu kan het alleen maar beter! Het doet deugd jullie allemaal zo bezig te zien, gedreven, vol vuur. Geen overacting, mooi echt mooi. Doe zo voort en jullie maken me intens blij! Dikke proficiat aan iedereen!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 15-01-2016 18:18

  Bericht:
  Beste Carine, graag had ik twee kaarten voor het toneel op zondag 24 januari 2016 gereserveerd. Dank bij voorbaat marleen
  Geschreven door: Keurslagerij De Cock - Website - Tijd: 24-11-2015 13:06

  Bericht:
  Een dikke proficiat voor de volledige groep. Wij hebben genoten " van jullie dood" Een stukje om in het achterhoofd te houden. Carine doe zou verder ook met de nieuwe aanwinsten.
  Geschreven door: Schepens Godelieve - Website - Tijd: 25-01-2015 18:55

  Bericht:
  Lieve schattekes, toneel voorbij, het zwarte gat is al goed bezig! Heb genoten van elk moment! Zeker achter de schermen! De geheimpjes die we daar deelden zijn onvergetelijk. Dankjewel aan iedereen , dat jullie mij zo een goeie ouwe dag jeunen! Mijn testament ligt klaar en iedereenstaat er in, zelfs mijn dierbare zus!. Gr en tot in de hemel...
  Geschreven door: Katelijne Van Den Berghe - Website - Tijd: 25-01-2015 12:37

  Bericht:
  En nu klaar voor het zwarte gat: productie afgelopen, super goede laatste voorstelling gehad en we kijken dus met veel voldoening terug op de prestatie van de crew. Proficiat, mannekes en wijvekes van Simali!
  Geschreven door: christiaan - Website - Tijd: 25-01-2015 11:30

  Bericht:
  Lieve, beste Simalieters, Het doet me enorm deugd vast te stellen dat Simali het elk jaar beter doet. Ik ben echt fier op mijn ploeg (mag ik wel zeggen hé). Wat een laatste voorstelling! Ik heb er 200% van genoten, zoals de rest van de zaal. Dikke, dikke, welgemeende proficiat aan iedereen: acteurs, actrices (ook de nieuwkomers die het prachtig deden), de techniekers en de mensen die in het foyer hun beste beentje voorgezet hebben. Kortom iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen! Doe zo voort vrienden, het publiek draagt jullie op handen en ik zeker! Chapeau!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 25-01-2015 07:28

  Bericht:
  Uitgerust na een spannende reeks opvoeringen van Toneelvereniging Simali. Ben fier op mijn spelers: ze brachten hun opdracht goed naar voren. Boodschap: niemand is heilig, niemand is verdoemd. We hebben allemaal onze eigen goede en eigen kleine trekjes. Dank ook aan de hele ploeg in de achtergrond die meewerkt om de productie tot een goed einde te brengen. Jammer voor wie geen kaarten heeft bemachtigd. De afwezigen hebben ongelijk gehad! Nog eens proficiat aan mijn ploeg! Vanavond een mooie slotavond gewenst ! ! !
  Geschreven door: christiaan - Website - Tijd: 24-01-2015 13:08

  Bericht:
  Dag Simaliters, ik hoop dat de generale vlotjes verlopen is want dat is altijd spannend! Ik wens voor de ganse cast "een dikke merde" voor zaterdag en tot de 18de! Groetjes uit Gentbrugge voor de Simalieters! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 08-01-2015 21:19

  Bericht:
  Aan gans de simali-crew: een fantastisch, gezond en vreugdevol 2015 toegewenst!!! Geef er, net als de voorbije jaren, ook dit jaar een fameuze lap op! Ik supporter alvast van aan de zijlijn! Veeeel succes!!!
  Geschreven door: Els Heremans - Website - Tijd: 06-01-2015 21:08

  Bericht:
  Beste Simaliters, ik wens jullie heel veel succes en geef er een goede lap op !!!
  Geschreven door: Erwin - Website - Tijd: 06-01-2015 19:15

  Bericht:
  Aan alle Simaliters en medewerkers, een super fantastisch 2015 en een superproductie vanaf zaterdag... zoals men zegt.... break a leg!! Veel succes! Mario
  Geschreven door: Mario De Graeve - Website - Tijd: 05-01-2015 11:22

  Bericht:
  Hallo Simalieters, Zojuist vernomen dat de voorverkoop een heeeeel groot succes was! Proficiat. Decor gezien! heeeeel mooi! Super Simalieters! Nu nog veeeeeel oefenen en het wordt gegarandeerd een overweldigend succes!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 15-12-2014 08:54

  Bericht:
  Hey Simaliters, ik wens jullie goede repetities van jullie nieuwe productie! Op één van de zondagen kom ik zeker kijken toi toi toi :-) Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 28-10-2014 22:03

  Bericht:
  Dag Simaliters, nogmaals allen hartelijk dank voor de mooie tijd, de prachtprestaties en jullie bereidwilligheid om alles perfect te organiseren zowel voor- als achter de schermen, in het foyer, in de keuken en achter den toog, dikke merci
  Geschreven door: carine - Website - Tijd: 27-01-2014 17:17

  Bericht:
  Beste Simalieters, vanaf vandaag mogen jullie afkicken van de personages die jullie al die maanden gekoesterd hebben om ze zo goed mogelijk op de planken te kunnen brengen en dit is jullie gelukt!!! Het doek is zaterdagavond definitief gevallen over de productie "Nonnen, obstakels, paters en mirakels". Het zijn 8 prachtvoorstellingen geworden en iedere keer voor een volle zaal! Bedankt Simalieters voor jullie meer dan 100% inzet, jullie waren een schitterend team, doe zo verder voor de toekomst! Als regisseur ben ik "echt content" :-)
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 26-01-2014 09:35

  Bericht:
  Hop hop hop, nog en laatste stop in het eindstation van de Lier, Annick de laatste maal je "boost" aanhoren! We zijn er allen klaar voor om van de laatste voorstelling nogmaals een prachtvoorstelling te maken.
  Geschreven door: moederoverste - Website - Tijd: 25-01-2014 13:59

  Bericht:
  Oh my God! De treinbestuurster brengt ons vandaag naar onze laatste rit. Mijn ticket vandaag is enkele reis.dankjewel lieve medereizigers dat jullie mij zo een aangename rit hebben bezorgd! Ik mocht eerste klasse reizen met een All Inn formule. Danke Lieve Heereken,danke!
  Geschreven door: Zr. Rigoletta - Website - Tijd: 25-01-2014 08:25

  Bericht:
  er kijkt iets lelijks naar mij.... het komende zwarte gat! Beminde simaliters, we gaan er nog ne ferme lap op geven vanavond he! tot straks enne.... God zij met u....
  Geschreven door: mr de paster - Website - Tijd: 25-01-2014 08:24

  Bericht:
  Wah!Al die lovende woorden!Maar het doet plezier te lezen en ook te horen dat iedereen zich vermaakt met de jubileumproduktie. We zijn de repetities gestart als team en als een superteam de voorstellingen gestart. Resultaat MEGA SUPER VOORSTELLINGEN!!! We hebben er nog 2 te gaan en jullie machinist zal nog wat verder draaien aan het wieleke (met de goede arm) zodat het laatste week-end MEGA SUPER KEINEIG wordt. Simalieters we gaan ervoor, toon nog eens deze 2 dagen jullie kunnen!! Een tevreden regisseur/coach, Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 23-01-2014 18:48

  Bericht:
  Hallo nonnen en paters van Simalie, Volgend jaar een sexy stuk in het klooster? Ik ben al twee keer komen zien en ik amuseer me te pletter! Zaterdag terug. Ik kijk er al naar uit! Wat een fantastische prestatie weer van alle speelsters en spelers. Echt super! Dikke, dikke merci voor de prachtige avonden. Uit de grond van mijn hart een welgemeende proficiat aan Annick (super Madam), de twee gezworen kameraden van licht en klank en alle andere medewerkers. P.S. Ik heb uit goede bron vernomen dat Moeder Overste van plan is het klooster van Deftinge over te nemen.... Sssssst! Toi, Toi, Toi voor de twee komende opvoeringen!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 23-01-2014 15:39

  Bericht:
  Beminde simaliters, na 2 supergeslaagde weekends, een extra voorstelling en een reeks toffe repetities zijn we weer aan het laatste weekend gekomen! Mijn God, wat heb ik me super geamuseerd met die vieze moeder overste, die gekke nonnen, de lekkere soep en pizza van pater antonio, ocharme pere total.., merci voor de deur pere portiere en onze Willy, willy Willy toch! Maar bovenal mijn geloof in onze levende Christus is gebleven! En dan nog niet te vergeten onze machinist... alleen heeft ze teveel aan het wielleke gedraaid want ze heeft problemen met haar arm :-) We gaan er nog een ferme lap op geven! God zij met u enne.... hop, hop, hop,... met Simali naar de top!
  Geschreven door: mr Pastoor - Website - Tijd: 23-01-2014 08:15

  Bericht:
  Proficiat aan gans de crew. Reeds bij het binnen komen in de Lier merk je als toeschouwer dat je welkom bent, je wordt door het meubilair onmiddellijk opgenomen in de kloosterorde. Het bestuur zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt (onthaal, pauze, ...) Wat me sterk opviel was het waakzame oog van de secretaris binnen het bestuur. Wat een andere wind toch kan doen. Ik was in de plaats van Hubby blij met het warme en daverende applaus op het einde. Ik zou het niet kunnen gans het stuk stilstaan en jezelf blijven beheersen, een dikke, dikke chapeau. De vertolking van de nonnetjes was op het lijf van de acteurs geschreven. Het is leuk om op te merken hoe bepaalde nonnetjes gegroeid zijn als acteur. Naast de leuke intermezzo's van père Total en de italiaanse pater, zorgden de nonnetjes voor de nodige ambiance. Nog veel succes met de laatste voorstellingen, groetjes Bianca
  Geschreven door: Bianca - Website - Tijd: 21-01-2014 19:53

  Bericht:
  Proficiat, Wat een pracht prestatie. Vooral veel bewondering voor "Jezus" Ik zou dit niet kunnen... Minste tekst, maar een welverdiend grootste applaus!
  Geschreven door: Thomas - Website - Tijd: 20-01-2014 14:54

  Bericht:
  Proficiat met jullie prachtige voorstelling gisteren, het was hilarisch & fenomenaal. Doe zo verder, groetjes Tim
  Geschreven door: Tim - Website - Tijd: 18-01-2014 13:13

  Bericht:
  Dikke, dikke proficiat aan alle spelers en medewerkers, ook voor Annick, die weer het beste uit jullie geperst heeft! Linda en Willy
  Geschreven door: Willy en Linda - Website - Tijd: 12-01-2014 15:56

  Bericht:
  Hallo Simalieterkes, Vandaag de zogezegde generale repetitie, sorry, première! Ik wens jullie het beste voor vanavond! Break a leg! Toi, toi, toi.
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 11-01-2014 08:44

  Bericht:
  Jullie regisseur staat al te popelen om jullie bezig te zien!! En van deze keer is het geen "kiere ne kier were"
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 11-01-2014 08:00

  Bericht:
  Hallo simaliters, Morgen is het zo ver, we gaan er een lap op geven !!! En de heer zij met U....
  Geschreven door: moederoverste - Website - Tijd: 10-01-2014 17:58

  Bericht:
  simaliters, morgen generale, veel succes allemaal!
  Geschreven door: tiffany - Website - Tijd: 10-01-2014 12:14

  Bericht:
  Beste Simaliters, een gelukkig 2014 met op de eerste plaats gezondheid en veel vriendschap en geluk! Ook wens ik jullie spetterende toneelvoorstellingen zodat jullie inspanningen resultaat geven op de planken!!! Jullie regisseur/coach
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 01-01-2014 11:20

  Bericht:
  Mijn beste decorbouwers, jullie hebben schitterend werk geleverd mercie!!!! Jullie regisseur-coach Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 30-12-2013 23:04

  Bericht:
  Beste Simalieters, nu jullie spelen in het mooie decor krijgt het stuk meer en meer vorm. Het oogt mooi en alles komt goed tot zijn recht! Doe zo verder en dan krijgen we zoals vorig seizoen een ongelofelijke goede productie! Jullie regisseur Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 17-12-2013 22:35

  Bericht:
  was me dat een rage deze morgen, al 950 kaarten de deur uit , mensen die nog kaarten willen reserveer vlug, zaterdagen zijn uitverkocht!!!
  Geschreven door: moederoverste - Website - Tijd: 15-12-2013 17:27

  Bericht:
  Eerst en vooral een spoedig herstel aan ons Isabelle, ben er nog niet geraakt, maar zal deze week mijn belofte nakomen en je bellen.
  Geschreven door: moeder overste - Website - Tijd: 15-12-2013 17:25

  Bericht:
  Dag ex-nonneke, we gedenken u ook in onze gebeden en wensen je veel beterschap toe en we zullen elkaar nog wel horen en zien :-) Groetjes Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 15-12-2013 16:08

  Bericht:
  Beste simalieters, een ongelooflijk weekend, morgen eerste keer on stage, kostuumpjes aan... ik volg het allemaal in mijn gebeden, de ene dag lukt het al wat beter dan de andere maar wou je toch even zeggen dat ik de juiste beslissing heb genomen door mijn kap over de haag te gooien want het zou voorlopig toch nog niet lukken om mij in jullie gezelschap te vervoegen... maar ik mis jullie wel en hoop stiekem jullie mij ook een beetje veel succes en ik kom jullie zeker bewonderen!!! ex nonneke
  Geschreven door: nonneke op rust - Website - Tijd: 15-12-2013 13:34

  Bericht:
  Simalieterkes, we beginnen op kruissnelheid te komen met onze repetities! We hebben nog 9 repetities om op detail te werken :-)En het leuke moet nog komen, repeteren in "den schuune decor". Jullie regisseur/coach Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 06-12-2013 08:48

  Bericht:
  Wahw!! Het was eventjes verschieten van het nieuwe kleurke. Dacht dat ik een verkeerde toets geklikt had. Maar het oogt fris! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 03-12-2013 17:45

  Bericht:
  Proficiat aan onze webmaster wat kleurt het blauw toch veel mooier carlo
  Geschreven door: Carlo - Website - Tijd: 02-12-2013 16:43

  Bericht:
  Simalieterkes, go go go! Woensdag een goede repetitie gehad!
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 27-11-2013 23:41

  Bericht:
  Hey Simaliterkes, jullie regisseur is startklaar voor de nieuwe productie! Alle voorbereidingen zijn gedaan :-) Vakantiegroetjes Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 20-08-2013 15:42

  Bericht:
  Hey Simaliterkes, smeer jullie kuiten maar in voor onze nieuwe productie! Want nu met onze grote "boost" dat we gekregen hebben kunnen we er tegenaan vliegen aan 100 per uur en af en toe zullen jullie de lijfspreuk van "kier ne kier were" moeten aanhoren. Groetjes van jullie regisseur Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 03-06-2013 20:06

  Bericht:
  Tof dat de foto's op de site staan :-)
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 22-03-2013 22:30

  Bericht:
  Hallokes, ik heb de foto's van de voorstelling "Een meid te veel" Online geplaatst...
  Geschreven door: Webmaster - Website - Tijd: 17-03-2013 09:49

  Bericht:
  Hey Simalieterkes, vanavond hebben jullie zichzelf kunnen bewonderen op het witte doek. Grappig om jullie zelf eens bezig te zien! Moet zeggen ik heb ook nog goed gelachen:-)En nu, na deze filmvertoning is het doek echt definitief gevallen over "Een meid te veel". Op naar volgend seizoen! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 20-02-2013 22:18

  Bericht:
  Goeiemorgen! We hebben het dit jaar alweer 'goed gebakken'! De gaartijden zaten just, de cuisson was super!Wat wil je met chef kok Annick! Ze hebben er allen goed van gegeten. Dankjewel aan de mensen die me hielpen kleden en ontkleden,mijn pukkels en sproeten wegstaken,Mijn tekst opstaken, drinken gaven en taxi voor me waren. t'Was super! Jaqueline, waar blijft mijn chatte café? Gr van madame Mireille
  Geschreven door: Mireille, Monica - Website - Tijd: 27-01-2013 10:06

  Bericht:
  Hey Simalieterkes, het zit erop maar we kunnen terugblikken op schitterende voorstellingen en jullie hebben nadien terecht genoten van alle succes!! Ik heb het "super" gevonden om met jullie samen te werken, veel liefs en op naar het volgende seizoen! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 27-01-2013 09:32

  Bericht:
  Beste speler'kes, De voorbije opvoeringen waren fantastico!! Na meermaalse vertoningen blijft het stuk me nog steeds boeien! De krulletjes van Monica wippen steeds hoger en hoger en we kijken er allen naar uit welk koosnaampje André nu weer voor zijn Germaine'ke gevonden heeft. Hij vermaakt niet alleen het publiek maar ook de spelers achter de schermen! Vanavond is het de laatste keer en we gaan er allen ne goeie lap op geven! Geniet er allemaal van want seizoen 2013 zit er bijna op. Tot straks, het werkloze souffleuzeke Veronique
  Geschreven door: Veronique - Website - Tijd: 26-01-2013 13:24

  Bericht:
  proficiat met jullie vertoning. Het was een aangenaam kijkstuk.
  Geschreven door: nico - Website - Tijd: 26-01-2013 09:18

  Bericht:
  Hey Simalieterkes, allen terug klaar om er "ne serieuze lap" op te geven? Vanavond en morgenavond nog eens het wel en wee van Walter Decloedt, Mireille, Jacqueline, André, Germaine, Bill, Betty en Jenny op de planken! Jullie regisseur Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 25-01-2013 07:12

  Bericht:
  Hallo allerbeste Simalieters, Gisteren hebben mijn vrouw en ik enorm genoten van de sublieme voorstelling! Dikke dikke proficiat aan de regiseur en alle actrices en acteurs, technici e.a. Morgen komen we terug om naar de details te kijken!! hahaha!! Maakt ulle gereed hé!!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 24-01-2013 14:51

  Bericht:
  Lieve Simalieters, Ik hoor niets dan lof over de opvoeringen. Goed zo! Had ook niets anders verwacht! Ik ben zo content voor jullie en Annick. Hopelijk kan ik jullie kunsten weldra komen bewonderen. Nog drie keer en jullie zijn er van af. Bonne merde voor de komende opvoeringen!!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 21-01-2013 15:56

  Bericht:
  Beste Simalieterkes, jullie hebben zich meer dan 100% gegeven voor alle voorstellingen. Het was een druk week-end maar toch een geslaagd! Laat jullie stem eventjes rusten en doe terug energie op om er woensdag terug "ne lap op te kunnen geven" alsook voor de vertoning van vrijdag en zaterdag!!
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 20-01-2013 20:56

  Bericht:
  De 1ste avond van jullie grote week-end is al geslaagd! Op naar de andere dagen met evenveel enthousiasme en inzet! Een regisseur die fier is op zijn Simalieters! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 18-01-2013 23:12

  Bericht:
  Beste Simalieterkes, het grote week-end is in aantocht om jullie toneelkunst te tonen op de planken. Als het prestaties worden zoals op de première zullen ze er in Mlierde nog lang over napraten. Jullie regisseur Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 17-01-2013 12:01

  Bericht:
  Een dikke proficiat aan IEDEREEN !!! Het was schitterend !!!
  Geschreven door: Caroline De Cubber - Website - Tijd: 14-01-2013 08:37

  Bericht:
  Hey Simalieterkes, het was een zéér goede première, proficiat! Er werd op niveau gespeeld en we houden dit aan voor alle voorstellingen:-) Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 13-01-2013 22:23

  Bericht:
  Een topprestatie vanavond!!... al zeg ik het zelf... Komaan é mannen, laat er ons ook de volgende voorstellingen een fameuse lap op geven!!! We zijn goe bezig!!
  Geschreven door: Els H. - Website - Tijd: 13-01-2013 21:02

  Bericht:
  Blij te kunnen lezen dat de generale goed was. Ik maakte me al ongerust omdat er van nergens een berichtje kwam... maar ik begrijp het hoor. Veel succes vanavond en voor de rest van de vertoningen.
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 13-01-2013 13:21

  Bericht:
  Gisteren met volle teugen genoten van jullie generale repetitie, heel veel gelachen en ook een topprestatie van alle acteurs en actrices. Een dikke proficiat !!!
  Geschreven door: De Mesmaeker Els - Website - Tijd: 13-01-2013 08:25

  Bericht:
  Dag Simalieterkes, het was een goede generale! Nu op naar de première en de andere voorstellingen :-) Groetjes van een tevreden regisseur! Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 12-01-2013 21:30

  Bericht:
  Beste toneelliefhebbers , gezien de grote belangstelling zal er een extra vertoning plaatsvinden op woensdag 23 januari 2013 om 20.00 stipt
  Geschreven door: d'hose carine - Website - Tijd: 10-01-2013 21:58

  Bericht:
  Supertof om te horen dat alle voorstellingen zijn uitverkocht !!! Mlierde en omstreken zullen in ieder geval weerom genieten van prachtvoorstellingen !!! Heel veel succes aan alle spelers en gans het Simali team !!! Eveneens aan Annick, de nieuwe regisseur, welkom en heel veel succes !!!
  Geschreven door: De Mesmaeker Els - Website - Tijd: 06-01-2013 15:08

  Bericht:
  Iedereen klaar om de laatste repetitieweek in te gaan zodat we er een serieuze lap kunnen op geven? Ons publiek is nieuwsgierig wat er op de planken zal komen, maar één zaak is zeker ze zullen niet teleurgesteld zijn!! Jullie regisseur Annick
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 05-01-2013 11:57

  Bericht:
  Aan alle Simaliters, Een goed 2013 en 6 prachtige voorstellingen de voorgaande toneelmeesteres Lieve
  Geschreven door: Lieve de Cnijf - Website - Tijd: 31-12-2012 13:42

  Bericht:
  Dag Simalieters, ik wens jullie allen een spetterend 2013 met een goede gezondheid, geluk, vriendschap en veel toneelplezier. De kaartenverkoop is blijkbaar is groot succes. We hebben nog een paar repetities te gaan en zoals men zegt "de laatste loodjes wegen het zwaarst". Maar we zijn goed bezig om goede voorstellingen voor ons publiek te brengen! Groetjes van jullie regisseur!
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 31-12-2012 07:23

  Bericht:
  Hallo iedereen, nog nooit zo'n vaart gezien al 1300 kaarten de deur uit ! Wie er nog bij wil zijn zal zich moeten haasten !!!!
  Geschreven door: carine d'hose - Website - Tijd: 26-12-2012 11:22

  Bericht:
  Dag Simalieters, we zijn goed op dreef! Vandaag het volledig stuk gerepeteerd en het krijgt vorm. Ieder zit goed in zijn rol en doordat er geen brochure meer in handen is kan het personage volledig tot leven komen! Doe zo verder en we gaan een pracht van een productie hebben! Een tevreden regisseur.
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 17-12-2012 23:02

  Bericht:
  Wat een enthousiasme vorig weekend in De Lier... . Met een grote groep werd het decor met verf en behang erbij in 2 dagen rechtgezet en daarbij nog 700 kaarten verkocht ook! NOG NOOIT GEBEURT IN 19 jaar! Geen gezeur en gezaag, geen geneut en geklaag, maar met plezier en een lach! SUPER! Wat fijn om een simaliter te zijn! Walter of Diego of Mario
  Geschreven door: Mario - Website - Tijd: 12-12-2012 22:30

  Bericht:
  Proficiat aan de decorbouwers, een zeer enthousiaste goed samenwerkende ploeg!Op 2 dagen fantastisch werk geleverd! Hartelijk dank aan de medewerkers bij de voorverkoop, alles verliep zeer vlot.
  Geschreven door: d'hose carine - Website - Tijd: 10-12-2012 10:22

  Bericht:
  Dag Simalieters, Fijn te zien dat jullie mijn toneelstuk 'Een meid te veel' zullen opvoeren. Ik wens jullie alvast nog veel repetitiegenot en een dikke merde voor de opvoeringen. Peter
  Geschreven door: Peter Opstaele - Website - Tijd: 08-12-2012 20:23

  Bericht:
  Dag Simalieters, Vanaf maandag spelen we in "den decor", het zal even wennen zijn om een echte deur te openen en fors dicht te slaan. Maar alles krijgt stilaan vorm en valt op zijn pootjes en als regisseur is het leuk om week na week de vooruitgang in jullie rol te zien! Uiteraard zal er nog af en toe nog de slagzin "kier ne kier were" te horen zijn maar dat hoort erbij:-)
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 07-12-2012 22:34

  Bericht:
  De nieuwe foto's van de repetities gezien. Maar wie is nu wie? Rare mannen zulle!!! hihihi! Blijven oefenen hé! 't Zal weer de moeite zijn! Ik voel het.
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 12-11-2012 17:01

  Bericht:
  Hey Filipeke, Ik ben aan het oefenen met uw cdeeke, mercikes, het komt van pas zulle! gr Mireille of Monica
  Geschreven door: mireille - Website - Tijd: 15-10-2012 15:04

  Bericht:
  hallo simalieters, Ik zag donderdag een repetitie en ben er zeker dat het weer een pracht-productie zal zijn! goe bezig!
  Geschreven door: tiffany - Website - Tijd: 06-10-2012 16:18

  Bericht:
  Dag Simalieters, we zijn gestart voor het nieuwe seizoen, de lezing is vlot en met veel plezier verlopen. Ik kijk al uit naar de repetities!
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 20-09-2012 21:27

  
  Bericht:
  Hallo Simalieterkes,Wat een prestaties! Dikke proficiat! Bedankt voor de toffe avonden.Onvergetelijk!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 30-01-2012 05:18

  Bericht:
  Hey Simalieterkes, Hier zit ik nu, eenzaam en alleen. Ik hunker naar toneel, maar het is nog zo ver en onbereikbaar, voor mijn kil droef en huilend hart! Maar..... Misschien kloppen ze wel eens op mijn deur. Dan zou ik opendoen en ze allen nen dikken knuffel geven voor de vriendschap en de harmonie die ik mocht meemaken! Het was alweeeer nen toffen tijd! En inderdaad het sanitaire zwarte gat zal er zijn! Bedankt iedereen dat ik dit mocht meemaken! gr van Hildaken
  Geschreven door: Van Den Berghe Katelijne - Website - Tijd: 29-01-2012 11:43

  Bericht:
  De mensen die het stuk al gezien hebben, zijn vol lof over de prestaties. Dikke proficiat aan alle medewerkers. Nog twee keer met vereende krachten er tegen aan. Toi, Toi, Toi
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 25-01-2012 15:53

  Bericht:
  Beste leden van Simali, Als lid van het dagelijks bestuur van de Cultuurraad ben ik verheugd en trots op de bijdrage die jullie vereniging levert tot het culturele leven in Lierde ! Bedankt voor de uitnodiging voor het bijwonen van de generale repititie, die overigens vlekkeloos verlopen is. Wij hebben ervan genoten! Wat jullie brengen is voor alle leeftijden, getuige daarvan het enthousiasme van mijn kinderen. De gedrevenheid van al jullie leden, zowel voor als achter de schermen, en de originele aanpak (bv. de flyer over "Moordende Hartstocht" in het programmaboekje was intrigerend) bezorgen het publiek een aangename tijd. Van harte proficiat aan iedereen ! Bedankt ook aan de regisseur voor de vele jaren dat hij ervoor gezorgd heeft dat de Lierdenaren zich konden vermaken. Dat alle kaarten uitverkocht zijn is een bewijs van de appreciatie van jullie toeschouwers. Doe zo voort ! Dirk De Bock
  Geschreven door: De Bock Dirk - Website - Tijd: 23-01-2012 09:58

  Bericht:
  Een dikke proficiat voor de toneelopvoering van vorige zondag!! De première was zeker geslaagd!! Een mooi staaltje acteren! Onze lachspieren hebben goed gewerkt! Vooral op het einde toen Tom verscheen als den 'Eddy', hebben we goed gelachen! Doe zo verder en tot de volgende!
  Geschreven door: Ilse Roelandt - Website - Tijd: 18-01-2012 23:45

  
  Bericht:
  De première was dik in orde, heb er echt van genoten. Dikke, dikke proficiat aan iedereen !!!
  Geschreven door: Caroline DC - Website - Tijd: 18-01-2012 09:35

  Bericht:
  Hallo simalieters, De premiere is grandioos verlopen , dank aan de regie, spelers, techniek en alle andere medewerkers zowel voor als achter de schermen. De commentaren van het publiek was lovend, dus met veeeeel concentratie en de nodige stress staan we er vrijdag weer.
  Geschreven door: carine - Website - Tijd: 16-01-2012 18:12

  Bericht:
  Prachtige vertoning en uitstekend uitgevoerd. Hebben er van genoten en goed gelachen. Doe zo verder en tot volgend jaar.
  Geschreven door: Van Haesevelde André - Website - Tijd: 16-01-2012 15:48

  Bericht:
  De premiere was geslaagd! dikke proficiat aan iedereen! Het is tof om met lid te zijn van het simali-team! vrijdag vliegen we er weer in!
  Geschreven door: tiffany - Website - Tijd: 16-01-2012 08:56

  Bericht:
  Proficiat met jullie vernieuwde website!
  Geschreven door: Annick - Website - Tijd: 16-01-2012 08:02

  Bericht:
  Hallo, Ik was blij verrast met de prestaties op de generale. Ik ben zeer content en fier op iedereen (gastinnen en gasten) Top! Vanavond in de echte zaal, moet het onvergetelijk zijn. Het zal me een goed gevoel geven voor de rest van mijn leven en het schoonste geschenk dat ik van jullie kan krijgen. Toi, Toi, Toi...
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 15-01-2012 11:43

  Bericht:
  Aan alle spelers een toppie generale toegewenst. Ben er rotsvast van overtuigd dat jullie deze produktie zoals ieder jaar met een topprestatie zullen neerzetten. Hop, hop, hop, zoals ieder jaar met Simali weer naar de top !!!
  Geschreven door: De Mesmaeker - Website - Tijd: 14-01-2012 14:22

  Bericht:
  Hallo Simalieterkes, Vandaag de generale. We zijn er klaar voor! Vertrouwen en de zenuwen onder controle houden en alles verloopt zoals het moet. Ik ben fier op de ploeg en de inzet van iedereen. Geef er een dikke lap op. toi, toi, toi...
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 14-01-2012 04:21

  
  Bericht:
  Hallo Simalieters, De voorverkoop loopt fameus goed. Dat belooft! Dus mensen: goede reden om er in te vliegen! Ik reken op jullie! Repeteren, herhalen, weer repeteren en herhalen, zo goed mogelijk hé, hé, hé!!!!!!!
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 11-12-2011 18:55

  Bericht:
  Proficiat webmaster! prachtig werk, super!
  Geschreven door: Mario - Website - Tijd: 11-12-2011 18:43

  
  Bericht:
  Hele mooie vernieuwde website.Het stuk 2012 heet "Achter de Schermen", maar het is inderdaad ook een knipoog naar de vele medewerkers die ieder jaar hun steentje bijdragen aan onze produkties. Het is vooral leuk om te zien wie "onze crew" is, en dat onze trouwe toneelkijkers ook eens te zien krijgen wie allemaal bijdraagt tot "het welslagen" van het succes van SIMALI. Dikke proficiat aan "onze nieuwe webmaster" !!! Veel succes aan allen voor de komende opvoeringen !!!
  Geschreven door: De Mesmaeker Els - Website - Tijd: 09-12-2011 13:34

  Bericht:
  Dikke proficiat met de nieuwe look.
  Geschreven door: Willy - Website - Tijd: 09-12-2011 07:38

  Bericht:
  chique dinges!!! mooie site, past perfect bij de nieuwe wind... grtz
  Geschreven door: Tom Boone - Website - Tijd: 07-12-2011 13:52

  
  Bericht:
  dik in orde Simali blijft met vernieuwing doorgaan, proficiat.carlo
  Geschreven door: Carlo - Website - Tijd: 02-12-2011 17:50

  
  Bericht:
  toffe website, leuk met al die foto's!
  Geschreven door: tiffany - Website - Tijd: 02-12-2011 07:26

  Bericht:
  ik vind de website prachtig, duidelijk, overzichtelijk, merciekes voor de medewerking
  Geschreven door: carine - Website - Tijd: 01-12-2011 18:03

  
  Bericht:
  Vernieuwde website online!
  Geschreven door: Webmaster - Website - Tijd: 01-12-2011 15:12